BELANGRIJK

Door de grote interesse van de vele standhouders zijn er momenteel enkel nog plaatsen vrij van 5 meter breedte. Alvast dank voor jullie begrip.

Hoe inschrijven?

Deelnemer is bewoner van :

Klein Hagelkruis - Beenhouwerstraat - Voetboogstraat - Vuurkruisenstraat - Pastorijveld - Van de Wouwerstraat - Steenstraat en een deel van Groot Hagelkruis.

Deze mogen gratis deelnemen

Inschrijven kan via mail of via het strookje welke aan de brief met info over de rommelmarkt hangt (inschrijvingen tot en met 14/06). Deze wordt op de bus gedaan in april. Geen brief gekregen neem contact met ons op via mail dan helpen we u zo verder.

Afhalen inschrijvingsbewijs voor bewoners (Klein Hagelkruis, Beenhouwerstraat, Van de Wouwerstraat, Voetboogstraat en (klein) Pastorijveld en Vuurkruisenstraat) op woensdag 19/06 of vrijdag 21/6 tussen 17u. en 20u. te Voetboogstraat 7.

Afhalen inschrijvingsbewijs voor omwonende (Steenstraat, Groot Hagelkruis en de rest van Pastorijveld) op woensdag 26/06 of vrijdag 28/06 tussen 17u. en 20u. te Voetboogstraat 7.

Verkoop eten en drinken is niet toegestaan. 

Deelnemer woont niet in deze straten : 

Inschrijven voor de rommelmarkt (inschrijvingen tot en met 14/06) kan door een mail te sturen naar [email protected] hierna sturen wij u de betalingsgegevens door.

Afhalen inschrijvingsbewijs op vrijdag 28/06 tussen 17u. en 20u. te Voetboogstraat 7.
(Dit is niet verplicht maar zo weet je op voorhand welke plaats u toegewezen is).
U kan uw plaats ook krijgen op zondag  30/06 aan de grote tent in het Klein Hagelkruis.

Verkoop eten en drinken is niet toegestaan. 
Er is GEEN plaats voor auto's om op de rommelmarkt te blijven staan.Waarom zijn wij anders?

Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen. We waren een paar vrienden met mooie idee├źn en gingen van start. En dat heeft tot iets moois geleid!

Voetboogstraat 7

Is geen contact adres - wordt enkel gebruikt als plek om inschrijvingsbewijzen uit te delen.
Er is enkel iemand aanwezig op bovengenoemde tijdstippen.